Lie di Anasa (Antilliaanse Ananasijs)

Lie di Anasa (Antilliaanse Ananasijs)

Ingrediënten:

  • 500 ml halfvolle melk
  • 300 ml water
  • 200 gr witte suiker
  • 1 eetlepel amandel aroma
  • 1 ananas (circa 450 gr ananas in kleine stukjes gesneden)

Bereidingswijze:

  1. De ananas snijden (zie video hieronder).
  2. De ananas daarna in kleine blokjes snijden.
  3. Alle ingrediënten (dus ook met de ananas erbij) mixen in een blender.
  4. Zeef daarna de mengsel om de ruwe ananas stukjes eruit te halen.
  5. In plastic bekertjes van 200cc (of 200 ml) schenken.
  6. De gevulde bekertjes 24 uur laten vriezen in de vriesvak.
  7. Meestal wordt bij het nuttigen de Lie in het bekertje omgedraaid.

 

 

One Comment

Laat een reactie achter bij RiaReactie annuleren