Webu Yena!

Webu Yena!

Webu Yena (Speciaal recept gevulde eieren Antilliaanse Hapjes & Taarten.nl)

Ingrediënten:

  • 6 eieren
  • Snufje peper en een snufje zout (hoeveelheid naar smaak)
  • ½ theelepel masala
  • (knoflook)
  • 2 gram ketchup
  • 3 gram mosterd
  • 6 á 7 eetlepels mayonaise

Bereidingswijze:

  1. Laat het water met de eieren in een pan met voldoende water en een beetje zout 10 minuten koken.
  2. Leg de eieren in ijskoud water en laat ze goed afkoelen.
  3. Pel de eieren en snij ze in de lengte door het midden.
  4. Haal de eidooiers er ui en zeef de dooiers in een kom.
  5. Spoel de eiwithelften voorzichtig af.
  6. Meng nu de gezeefde dooiers met een beetje zout, peper, masala, (knoflook),ketchup, mespuntje mosterd en de mayonaise.
  7. Doe dit mengsel in en spuitzak en spuit de eihelften vol.
  8. Garneer de gevulde eieren met een takje peterselie of met stukjes bigareaux.

Bron foto en recept: Antilliaanse Hapjes & Taarten

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*