Webu Yena!
Webu Yena (Speciaal recept gevulde eieren Antilliaanse Hapjes & Taarten.nl)
Ingrediënten:
- 6 eieren
- Snufje peper en een snufje zout (hoeveelheid naar smaak)
- ½ theelepel masala
- (knoflook)
- 2 gram ketchup
- 3 gram mosterd
- 6 á 7 eetlepels mayonaise
Bereidingswijze:
- Laat het water met de eieren in een pan met voldoende water en een beetje zout 10 minuten koken.
- Leg de eieren in ijskoud water en laat ze goed afkoelen.
- Pel de eieren en snij ze in de lengte door het midden.
- Haal de eidooiers er ui en zeef de dooiers in een kom.
- Spoel de eiwithelften voorzichtig af.
- Meng nu de gezeefde dooiers met een beetje zout, peper, masala, (knoflook),ketchup, mespuntje mosterd en de mayonaise.
- Doe dit mengsel in en spuitzak en spuit de eihelften vol.
- Garneer de gevulde eieren met een takje peterselie of met stukjes bigareaux.
Bron foto en recept: Antilliaanse Hapjes & Taarten
One Comment