Webu Yena (Gevulde eieren)

Webu Yena (Gevulde eieren)

Ingrediënten:

  • 8 eieren (voor 16 gevulde eieren)
  • 1/2 theelepel mosterd
  • 3 eetlepels mayonaise
  • Worcestershire saus naar smaak
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse peterselie

Bereidingswijze:

  1. Leg de eieren in een pan net onder water en breng ze aan de kook.
  2. Doe de deksel op de pan, haal van het vuur en laat de eieren 10-12 minuten in de pan liggen.
  3. Haal uit het water en laat ze afkoelen.
  4. Pel de eieren en snijd ze door de lengte in tweeën.
  5. Haal het eigeel eruit en meng dit met de mosterd, mayonaise, worcestershire saus en de zout en peper.
  6. Meng tot een glad geheel.
  7. Vul elk half ei met het mengsel en bestrooi ze voor de garnering met verse gehakte peterselie.
  8. Leuk en lekker om te serveren bij je verjaardagsfeestje.
  9. Ook heel lekker met stukjes garnaaltjes erin gemengd.


 

Geef hieronder een reactie.