Webu Yena (Gevulde eieren)
Ingrediënten:
- 8 eieren (voor 16 gevulde eieren)
- 1/2 theelepel mosterd
- 3 eetlepels mayonaise
- Worcestershire saus naar smaak
- Zout en peper naar smaak
- Verse peterselie
Bereidingswijze:
- Leg de eieren in een pan net onder water en breng ze aan de kook.
- Doe de deksel op de pan, haal van het vuur en laat de eieren 10-12 minuten in de pan liggen.
- Haal uit het water en laat ze afkoelen.
- Pel de eieren en snijd ze door de lengte in tweeën.
- Haal het eigeel eruit en meng dit met de mosterd, mayonaise, worcestershire saus en de zout en peper.
- Meng tot een glad geheel.
- Vul elk half ei met het mengsel en bestrooi ze voor de garnering met verse gehakte peterselie.
- Leuk en lekker om te serveren bij je verjaardagsfeestje.
- Ook heel lekker met stukjes garnaaltjes erin gemengd.