Pistachetaart (Bolo di Pistacho)

Pistachetaart (Bolo di Pistacho)

De bolo di Pistacho is een pistache Antilliaanse botertaart in lagen gevuld en gedecoreerd met een lekker mengsel, welke wordt gemaakt met pistache pudding en pistache drank. Deze bolo is een zogenoemde koude taart en dient gekoeld te worden bewaard anders gaat het smelten.

De bolo di Pistacho kan besteld worden bij de Antilliaanse catering. Het recept komt nog op de website.

Bolo di Pistacho


 

4 Comments

  1. Hallo, is het ook mogelijk om deze taart met de ponche caribe pistacho te maken?

  2. Antilliaansekeuken.nl says:

    Bolo di pistacho
    1 paki manteca blueband 4 pida
    1cup di sucu
    2 cup di harina blanko
    1 teleep di encencia di pistacho
    1 paki di pudding di pistacho (PIE FILLING)
    1 teleep di baking powder
    2 webo
    Bati e manteca,suco,webo pudding di pistacho pa diez minut/ despues tira e harina, baking powder y encencia di pistacho i pone un banda.
    PA E MEZCLA:
    1/2 cups di nuts corta chikito, 1/2 cups di suco, 2 teleep di encencia almond,
    mescla tur cos hunto. Hunta un forma cu manteca i pone un tiki di mansa y
    depues pone un tiki di e mescla, despues un tiki di mansa y despues un tiki di mezcla te ora e mesclakaba,pone e forno na 325 grado laga e bolo pa mas of menos 45 min. te un ora den forno.
    CREMA DI PISTACHO:
    Pa blancha e bolo, 2 enveloppe dreamwhip,1 paki di pudding di pistacho,
    1 cup di icing sugar, 1 cup i mitar di lechi awa i laga nan bati pa 3 min. E bolo ta wordo blancha cu e crema di pistachio i dorna cu noot y cherry.

  3. waarneer komt de recept? ben erg benieuwd hihii

  4. Ik hoop dat het recept snel op de site komt! Wil hem voor de kerst maken….

Geef hieronder een reactie.