Posted on 8 juni 2013 by Antilliaansekeuken.nl in Cocktails
Ingrediënten:
- 1 mango
- 8 eetlepels witte rum
- 8 eetlepels Blue Curaçao
- 2 eetlepels limoensap
- 3 theelepels poedersuiker
- 2 eetlepels suiker
- 6 ijsklontjes
- 2 cocktailglazen á inhoud ± 3 dl
- keukenmachine of blender
Directions
- Schil de mango, Snijd hem in blokjes en pureer die met 2,5 dl water in een keukenmachine tot een glad mengsel.
- Roer de rum, de Blue Curaçao, het limoensap en de poedersuiker door elkaar tot de suiker is opgelost.
- Meng de mangopuree erdoor.
- Schenk water op een schoteltje en schep de suiker op een ander schoteltje.
- Doop de rand van de glazen in het water en druk ze vervolgens in de suiker.
- Doe ijsblokjes in een plastic zakje, knoop het dicht, rol het in een theedoek en sla het ijs met een hamer fijn.
- Verdeel de ijsschilfers over de glazen, schenk de mangococktail erbij en serveer direct.
Recept van Didi & Marly
Gerelateerd