Modern Caribbean Flavors

Modern Caribbean Flavors

Persbericht: 21 februari 2016

Gezond en lekker koken met verse, lokale Caribische ingrediënten.

MODERN CARIBBEAN FLAVORS

Helmi Smeulders

Modern Caribbean Flavors van Helmi Smeulders is hét kookboek over de moderne Caribische keuken en is binnenkort ook verkrijgbaar in Nederland.

Chef Helmi Smeulders geeft in het kleurrijke en stijlvolle kookboek “Modern Caribbean Flavors” een moderne twist aan de traditionele Caribische keuken. Hiervoor gebruikt ze de vele smaakvolle Caribische kruiden, heerlijk fruit, gezonde groenten en verse vis. Helmi is continu op zoek naar nieuwe smaken en combinaties om verrassende recepten te maken. Denk hierbij aan een heerlijke ‘geiten merguez, een Caribische salade met quinoa, mango en granaatappelpitjes, zuurzak smoothies en ijsjes van cactusvruchten.

Modern Caribbean Flavors laat zien dat de Caribische keuken vele mogelijkheden biedt en dat je met verse lokale ingrediënten heerlijke gezonde maaltijden kunt bereiden. In combinatie met de mooie food fotografie en Curaçaose sfeerbeelden van fotografe Eef Ouwehand is het boek tevens een genot voor het oog.

“Modern Caribbean Flavors is een aanwinst voor iedere liefhebber van kookboeken die houdt van gezonde recepten met verse ingrediënten en een vleugje Caribische passie!”

Helmi Smeulders komt oorspronkelijk uit Nederland en woont sinds 1999 op Curaçao, waar zij eigenaresse is van het succesvolle cateringbedrijf Thelma & Louise – Wild Cooking. Sinds 2014 combineert ze haar passie voor koken, fotograferen en reizen op haar blog Spice Girl – Caribbean Flavors with a Twist. Zij is ambassadeur van Jamie Oliver’s Food Revolution. Met haar vriend Ron en hun dochter Keet (4 jaar) woont ze op hun Curaçaose ‘finka’.Het boek is vanaf begin maart online verkrijgbaar via bol.com en bij geselecteerde boekhandels in Nederland.

Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met:

Helmi Smeulders

Spice Girl – Caribbean Flavors with a Twist

Email: helmi@wild-cooking.com

Tel: +599 9 5200038

www.wild-cooking.com www.caribbeanspicegirl.com


Coco

 

Kristel Slagter

Divas Publishing, Inc.

email: kristel@divas-publishing.com

Tel: +599 9 7386939

www.divaspublishing.com

Modern Caribbean Flavors

 Kookboek Helmi

fresh & healty recipes

Helmi Smeulders

Paperback, 112 pagina’s

ISBN: 978-99904-60-74-2

Engelstalig

Prijs € 21,95

Verschijningsdatum: 1 december 2015

 

Geef hieronder een reactie.