Caribische Mango & Avocado maaltijdsalade

Caribische Mango & Avocado maaltijdsalade

Ingrediënten:

Voor de salade:

  • 300 gr voorgekookte garnalen
  • 1 avocado
  • 1 mango
  • 1/4 deel van een middelgrote rode ui
  • 200 gr cherry tomaten
  • 1 grapefruit

 

Voor de dressing:

  • 3 eetlepels (verse) sinaasappelsap
  • 1 rode chili peper (optioneel of naar eigen smaak toevoegen)
  • 1 theelepel honing
  • 50 ml olijfolie
  • 1/4 theelepel geraspte gember
  • 1 eetlepel gehakte koriander
  • 1/4 theelepel zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen zeezout

Bereidingswijze:

  1. De mango, grapefruit en avocado in stukjes snijden.
  2. De rode ui in kleine stukjes snijden.
  3. De garnalen, mango, grapefruit, cherry tomaten en rode ui in een kom doen en even mengen.
  4. Alle ingrediënten voor de dressing roeren in een aparte kom.
  5. De dressing dan mengen met de salade en even roeren.
  6. Als laatste de avocado er doorheen doen.
  7. Lekker met stokbrood.

 

Geef hieronder een reactie.