
Avocado Koriander Garnalen Salade
Ingrediënten:
Ingrediënten voor de dressing:
- 3 eetlepels verse limoensap
- 2 eetlepels extra virgin olijfolie
- ongeveer 50 gram verse gehakte koriander
- snufje gemalen zwarte peper
- snufje zout
Ingrediënten voor de salade:
- 500 gram gekookte en gepelde garnalen
- 2 rijpe avocado’s
- ongeveer 300 gram gehakte kropsla
Bereidingswijze:
- Alle ingrediënten van de koriander dressing mengen in een kom. De dressing is klaar.
- De garnalen toevoegen aan de kom met de dressing en mengen. Als je zelf bevroren garnalen hebt gekookt, dan de water/vocht goed af laten druipen voordat je deze mengt in de kom met de dressing.
- De kom afdekken en 2 uur in de koelkast laten staan zodat de smaak van de dressing trekt in de garnalen.
- De kropsla wassen en droog slingeren.
- De avocado in stukjes snijden en bij de kropsla doen.
- Het mengsel van garnalen en de koriander dressing mag nu bij de kropsla en avocado.
- Eet smakelijk!