Avocado Koriander Garnalen Salade

Avocado Koriander Garnalen Salade

Ingrediënten:

Ingrediënten voor de dressing:

  • 3 eetlepels verse limoensap
  • 2 eetlepels extra virgin olijfolie
  • ongeveer 50 gram verse gehakte koriander
  • snufje gemalen zwarte peper
  • snufje zout

 

Ingrediënten voor de salade:

  • 500 gram gekookte en gepelde garnalen
  • 2 rijpe avocado’s
  • ongeveer 300 gram gehakte kropsla

Bereidingswijze:

  1. Alle ingrediënten van de koriander dressing mengen in een kom. De dressing is klaar.
  2. De garnalen toevoegen aan de kom met de dressing en mengen. Als je zelf bevroren garnalen hebt gekookt, dan de water/vocht goed af laten druipen voordat je deze mengt in de kom met de dressing.
  3. De kom afdekken en 2 uur in de koelkast laten staan zodat de smaak van de dressing trekt in de garnalen.
  4. De kropsla wassen en droog slingeren.
  5. De avocado in stukjes snijden en bij de kropsla doen.
  6. Het mengsel van garnalen en de koriander dressing mag nu bij de kropsla en avocado.
  7. Eet smakelijk!

 

Geef hieronder een reactie.