Posted on 2 juni 2013 by Antilliaansekeuken.nl in Hapjes, Lekkernijen, Nagerechten
Ingrediënten:
- 500 gram gekookte en fijn gemalen pompoen
- 1 dl melk
- 2 eieren
- 75 gram rozijnen
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 theelepel vanille aroma
- 1/2 theelepel zout
- 1/2 theelepel kaneel
- 4 eetlepel suiker
- zonnebloemolie
Bereidingswijze:
- Klop de eieren los en meng ze door de fijngemaakte pompoen.
- Voeg dan de melk en de vanille aroma toe.
- Hierna al roerende het bakmeel,kaneel,zout,suiker en vervolgens de rozijntjes toe voegen.
- Suiker erbij doen naar eigen smaak.
- Het beslag mag niet te dun zijn.
- In dit geval iets meer bakmeel toevoegen.
- Bak van het beslag in de zonnebloemenolie pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.
Gerelateerd