Antilliaanse kaasballen

Antilliaanse kaasballen

Ingrediënten:

  • 500 gram geraspte belegen kaas
  • 3 eieren
  • ongeveer 50 gram (patent of tarwe)bloem (niet te veel bloem)
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel suiker
  • 1/2 theelepel (witte of zwarte)peper

Bereidingwijze:

  1. Kluts de eieren goed en meng ze daarna met de geraspte kaas.
  2. Meng er beetje bij beetje de bloem bij en voeg er tussendoor de peper, de suiker en het bakpoeder bij. Kneed 20 minuten goed door.
  3. Dek de kom met een theedoek af en laat die een poosje staan.
  4. Vorm daarna balletjes van het mengsel en frituur die. Naar verhouding wordt weinig bloem gebruikt in dit recept zodat de kaasballen nog lekker naar kaas smaken en niet naar deeg.


 

13 Comments

  1. Pingback: Antilliaanse kaasballen | Food Love and Happiness

Geef hieronder een reactie.