Posted on 30 november 2013 by Antilliaansekeuken.nl in Hoofdgerechten
Ingrediënten:
- 1 blik Corned Beef (zie foto)
- 1 tomaat, fijngesneden
- 1 ui, fijngesneden
- 1/4 groene paprika, fijngesneden
- 1/4 theelepel knoflook poeder
- 1/4 theelepel komijn poeder
- 1 1/2 theelepel ketjap asin
- 2 theelepels piccalilly
- 2 eetlepels ketchup
- 3 eetlepels olie
Bereidingswijze:
- Je ingrediënten fijn snijden.
- Verhit de olie en fruit hierin je ui, tomaat en paprika glazig.
- Voeg de knoflookpoeder, komijnpoeder en ketjap toe en laat dit ongeveer 20 sec. sudderen.
- De cornedbeef, piccalilly en de ketchup toevoegen.
- Laat alles ongeveer 8 minuten op middelvuur fruiten (wel af en toe omscheppen).
- Serveer dit gerecht met rijst of funchi. gebakken banaan en een salade.
Gerelateerd
One Comment