Over ons

Antilliaansekeuken.nl heb ik medio 2009 opgericht door mijn passie voor koken en eten van onze heerlijke Antilliaanse gerechten. Aan onze Antilliaanse gerechten zit veel historie en je proeft de smaken tot in je ziel. Het is letterlijk en figuurlijk ”Soul Food”, proef maar zelf! :-). Ik ben opgegroeid in Curaçao en woon sinds mijn 19de al in Nederland. In Nederland heb ik gemerkt dat de Antilliaanse keuken in vergelijking tot andere bekende keukens nog best wat meer aandacht verdiende onder het breder publiek. Wat heel erg positief is, is dat de Antilliaanse catering in Nederland steeds meer is gaan groeien. We hebben een mooi product in ons handen. Wat ik daarnaast ook heel erg belangrijk vindt is dat de kennis van onze Antilliaanse keuken wordt overgedragen aan de jongere generatie. Ik hoop dat deze website u op enige wijze heeft geïnspireerd in de keuken en het samen zijn en eten met familie, vrienden en kennissen.

Daarom is mijn doel met de website om in de breedste zin des woord onze Antilliaanse keuken in Nederland te promoten. Ik wil daarom graag iedereen steunen die in Nederland actief is in de Antilliaanse keuken door online publiciteit te geven voor hun activiteiten. Heb je een leuke idee, ben je zelf actief in de Antilliaanse keuken of wil je eventueel samenwerken? Neem gerust contact op via de contactpagina.

Antilliaansekeuken.nl staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK-nummer: 59190612). Lees de algemene voorwaarden en privacyverklaring.