Bakbanaan op de BBQ!

Bakbanaan op de BBQ!

Wist je dat……je ook een bakbanaan kan grillen op de BBQ als bijgerecht?

Ingrediënten:

  • Een half rijpe bakbanaan of meerdere half rijpe bakbananen.

Bereidingswijze:

  1. Spoel de bakbanaan schoon met water. Niet schillen!
  2. Leg de bakbanaan in het midden of op de rand van de BBQ, beter op de rand zodat het langzaam gaar kan worden en meer BBQ smaak krijgt.
  3. Zorda de schil vanzelf begint te scheuren van de hitte, prik je in die scheur met een vork in de bakbanaan om te proeven of die gaar is geworden.
  4. Als de bakbanaan eenmaal gaar is kan het van de BBQ af.
  5. Haal de schil van de bakbanaan eraf, snij de bakbanaan in stukjes en serveer als bijgerecht bij de BBQ maaltijd.
  6. Eet smakkelijk!

 

One Comment

  1. Ik doe ook weleens gewone banaan, schil helemaal zwart laten worden, open snijden liquer erin en flamberen ook erg lekker….

Geef hieronder een reactie.