Arepa di Pampuna (Antilliaanse pompoen pannenkoeken)

Arepa di Pampuna (Antilliaanse pompoen pannenkoeken)

Ingrediƫnten:

  • 500 gram gekookte en fijn gemalen pompoen
  • 1 dl melk
  • 2 eieren
  • 75 gram rozijnen
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 theelepel vanille aroma
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 4 eetlepel suiker
  • zonnebloemolie

Bereidingswijze:

  1. Klop de eieren los en meng ze door de fijngemaakte pompoen.
  2. Voeg dan de melk en de vanille aroma toe.
  3. Hierna al roerende het bakmeel,kaneel,zout,suiker en vervolgens de rozijntjes toe voegen.
  4. Suiker erbij doen naar eigen smaak.
  5. Het beslag mag niet te dun zijn.
  6. In dit geval iets meer bakmeel toevoegen.
  7. Bak van het beslag in de zonnebloemenolie pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.

Arepa di pampoena

10639368_10152476159387663_8151616935284478419_n

 

Geef hieronder een reactie.