Antilliaanse Fruit Punch

Antilliaanse Fruit Punch

Dit recept is goed voor 1,5 liter Antilliaanse Fruit Punch. Normaal gebruik men op de Antillen Grenadine siroop (rood) en wordt de Punch roze (Pink). Bij dit recept hebben wij siroop van Mango! gebruikt en blijft de  Fruit Punch een beetje oranje.

Ingrediënten:

  • 500 ml sinaasappelsap (700 ml kan ook qua verhouding)
  • 500 ml ananassap
  • 100 ml Grenadine OF Mango siroop van Tip Top, halen bij de Toko!
  • 1 blik fruitcocktail (432 gram netto)
  • 1 blik ananasschijven (227 gram netto)
  • Sap van 1 limoen
  • Rum (optioneel en hoeveelheid naar eigen smaak :-))

Directions

  1. De ananasschijven en de fruitcocktail uit blik halen en malen in kleine stukjes met een staafmixer.
  2. De sap in de blikken niet gebruiken voor dit recept, anders wordt het te zoet.
  3. De rest van de ingrediënten samen roeren in een grote kom.
  4. In een schone fles van 1,5 liter gieten en koelen in de koelkast.
  5. Serveren met een paar ijsblokjes en maraschino kersen of andere verse fruit stukjes ter decoratie.
  6. Schudden voor gebruik. Een paar dagen houdbaar.

 

 



 

Geef hieronder een reactie.