Antilliaanse Corned Beef

Antilliaanse Corned Beef

Ingrediënten:

  • 1 blik Corned Beef (zie foto)
  • 1 tomaat, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1/4 groene paprika, fijngesneden
  • 1/4 theelepel knoflook poeder
  • 1/4 theelepel komijn poeder
  • 1 1/2 theelepel ketjap asin
  • 2 theelepels piccalilly
  • 2 eetlepels ketchup
  • 3 eetlepels olie

Bereidingswijze:

  1. Je ingrediënten fijn snijden.
  2. Verhit de olie en fruit hierin je ui, tomaat en paprika glazig.
  3. Voeg de knoflookpoeder, komijnpoeder en ketjap toe en laat dit ongeveer 20 sec. sudderen.
  4. De cornedbeef, piccalilly en de ketchup toevoegen.
  5. Laat alles ongeveer 8 minuten op middelvuur fruiten (wel af en toe omscheppen).
  6. Serveer dit gerecht met rijst of funchi. gebakken banaan en een salade.

 

One Comment

Geef hieronder een reactie.